Barcelona Store Gud snakke om den viktigste PK Manchester

f:id:fotballdrakternorge:20170104162925p:plain

Som den største feilen av hele Premier League i fjor sommer signeringer, tidligere Barcelona-keeper Bravo flytte til Manchester City etter showet, bare nok "dårlig" for å beskrive USAs Cup finalen to ganger i feltet "forbudet" Macys super keeper, nå ikke offisielt stemplet som "parallelle" etiketten.

Etter at nyheten fra den katalanske media, sa han Bravo hadde privat åpenbart til sin nære venn, sa han var veldig beklaget beslutningen om å forlate Barcelona, ​​han avskyr Manchester vær og miljø her, selv sa en gang ønsker å gå tilbake til Nou Camp, selv fra benken til Teershite root regning.

Men en gang i Barcelona troppen som Bravo konkurrenter, Tyskland målvakt Bravo Teershite røtter kan være motvillige til å komme tilbake, "spoiler", han selv sa at hvis det hadde Bravo går ikke, da han selv jeg vil velge å forlate Barcelona.

"For meg, er at tiden situasjonen for vanskelig, fordi alle ønsker å være i stand til å spille alle kampene." Teershite root snakket om hoved kampen mellom forrige sesong og Bravo: "Heldigvis, den endelige resultatet er gunstig for alle, spilte han i Manchester på spillet, og jeg fortsetter å Barcelona portvakter, er det hadde å gjøre en endring, fordi denne situasjonen ikke kan kvalifisere igjen. "

"Faktisk er jeg veldig klar, det er, hvis situasjonen ikke har endret denne sesongen, vil jeg prøve å finne nye løsninger, men til slutt jeg fortalte klubben jeg tilhører epoken, så jeg nøler med å velge å bo neste. "