Blatter: Jeg haper at a vinne Golden Globe Massey C Luotai Xi Huan harpleie

FIFA vil kunngjøre en liste over kandidater Billige fotballdrakter til den store 2013 FIFA Golden Globe i den offisielle nettsiden. Mens de siste fire år å fullføre Golden Globe Massey fire sammenhengende Albert, og i år på Bayern Franck Ribery får tre ganger vinner av den prisbelønte stemme synes å være høyere, men i et intervju med den spanske "straffepoeng" -kolonnen intervju FIFA-president Sepp Blatter fortsatt tror Messi er hans favoritt kandidat for Golden Globes.

Blatter har blitt hyllet Messi fotballdrakter: "Leo er en flott ung mann, alle foreldre ønsker at hans familie har slik en sønn, han var en veldig god person, veldig lavmælt ikke litt prangende Levin. Østerrike er også en veldig god spiller, veldig fort på banen, sine overlegne ferdigheter som danser det samme. "

Når de blir spurt om muligheten for C Luo vant Golden Globe, har Blatter ikke engang nevne navnet på portugisisk: ". En annen spiller (C Lo fotballdrakter) på gulvet som en sjef" Blatter også åpen C Luo spilte en spøk: "han liker å ta vare på håret enn andre spillere i dette området for å tilbringe mer tid jeg kan ikke si hvem som er den beste spilleren i fotball i dag, vil Golden Globe Awards liste være. tirsdag, jeg kan ikke bestemme hvem som vinner, og to av dem jeg likte, men jeg foretrekker Messi. "