Wenger er virkelig flott, men de vapnede mennene ogsa sette opp hans atte ar uten en krone

f:id:fotballdrakternorge:20170224171440p:plain

Bayern tapte 1-5 borte mot Arsenal i Champions League på randen av ut av anledningen, Fotballdrakter norge Gunners sjef Arsene Wenger skjebne igjen blitt fokus for siste britiske medier spekulasjon. I denne forbindelse, "Post" spaltist Martin - Samuelson eksplisitt lagt frem sitt synspunkt - for ikke å nevne bidraget fra den gamle Arsenal Wenger, Arsenal er ikke tynn til ham, for å gjøre Manchester United Chelsea, som ville tåle ham i åtte år uten en krone

Wenger kaller i en klasse, billige fotballdrakter inkludert - Gary Neville og andre elever er fortsatt bak denne franske trener, Arsene Wenger sier til lede Arsenal stabil i de fire første er ikke lett. I denne forbindelse, Samuel påpekte at Wenger bidrag er ingen tvil om at han brakt til Arsenal samt teknisk fotball i engelsk fotball, ledet Gunners ubeseiret score for å vinne, Arsenal ble en av de mest europeisk økonomisk helsestudio, også bygget et videregående kurs. I tillegg, siden 21 år på Wenger Arsenal trofaste også beundringsverdig.

Men Samuel mener at selv om Wenger Arsenal har gjort store bidrag, men ikke glem de væpnede mennene til hans "avlat", fotballdrakter Barn for ikke å nevne Barcelona, ​​Real Madrid, Chelsea, Manchester United selv, som liker Arsenal som Wenger 8 år uten toleranse krone, mer enn 10 år ikke klarte å vinne ligaen? Samuel også påpekt at, faktisk, Wengers Arsenal i den tidlige suksess er uatskillelig fra forsvaret grunnlaget for hans tidligere trener Graham la skottene for the Gunners opprettet Jagged forsvar (forsvar fem gamle) er ikke bare Graham 1-0 seier garanti-tiden, men også Wenger æra angrepsfeltet spille god fotball lunge makt.

Av denne grunn, fotballdrakt selv om Grahams fotball er veldig kjedelig, men Arsene Wenger har vunnet de to første Premier League-titler i stor grad takket være sin forgjenger, men på grunn av bestikkelser skandalen, Arsenal har vunnet to liga mester, en europeisk mester (cupvinner cupen) Graham, har blitt anerkjent ikke pistol entusiaster, har ikke vært ansett for å være en av de største i historien til treneren Gunners.

Samuel mener også at i dagens Champions League-system, Drakt kan Graham utilitaristisk Arsenal vinner Champions League mer enn én gang. Som Wenger ledet Arsenal på rad i Champions League rase, Samuelson også påpekt at det var nettopp det han dratt nytte av dagens system for Champions League - de fire første liga kan delta i Champions League, men ligatittelen det året bare for å delta i Champions League, temperatur Georgias "suksess" er bare stole på tide å samle det.